top of page
Center Gradient Transparent
Modern Interior Design

Over MetMij.

MetMij. is een jong en dynamisch bedrijf gericht op personeelsbemiddeling. Vanuit ons kantoor in Franeker bieden wij flexibele en structurele personeelsoplossingen voor elk capaciteits- en kennisvraagstuk. Als full-service recruitmentbureau biedt MetMij meer dan alleen werving en selectie. Oprechte betrokkenheid, maatwerk en openheid van zaken staan altijd voorop. Wij voelen de verantwoordelijkheid er 24/7 voor onze opdrachtgevers en kandidaten te zijn. Om jouw bedrijf of carrière een stap vooruit te helpen.

 

MetMij kenmerkt zich door:

 

 • Een maatwerkgerichte aanpak
  MetMij geeft werving op maat. Niet vanuit een one size fits all-benadering, maar met het oog op de persoonlijke talenten, wensen en (bedrijfs)doelstellingen van elke kandidaat en opdrachtgever. Samen kijken we graag naar wat voor jou werkt.

 • Focus op kwaliteit
  Onze diensten kenmerken zich door een hoge servicegraad, maatwerk en heldere procedures en voorwaarden. Gedurende het gehele wervings- en selectieproces staan integriteit en transparantie centraal. Wij geven écht een blik achter de schermen. 

 • Lokale expertise
  MetMij biedt een unieke combinatie van brede en specialistische kennis met lokale expertise. Door jarenlange ervaring in de recruitmentbranche hebben onze consultants een uitgebreid netwerk van bedrijven en kandidaten in Nederland opgebouwd. Onze consultants zijn specialisten en hebben verregaande kennis van de markt, jouw sector, het niveau van de gezochte kandidaat en jouw regio.

 • Toptalent binnen handbereik
  Onze screening en beoordeling van kandidaten is grondig en stelt ons in staat de juiste talenten voor te dragen. Ook na plaatsing blijven wij betrokken bij de voortgang van onze professionals. Op deze manier draagt MetMij bij aan een duurzame en constructieve werkomgeving voor zowel werkgever als werknemer.

Het Team

1563451723605.jpg

Jordy Torenbeek

 • Grey LinkedIn Icon
Foto reimon.jpg

Reimon Brouwer

 • Grey LinkedIn Icon

Contactgegevens

Jordy Torenbeek

06 -531 468 06

Reimon Brouwer

06 - 203 409 02

E-mail

info@met-mij.nl

 • LinkedIn Social Icon
 • LinkedIn Social Icon
Gekleurde_edited_edited.jpg
bottom of page