top of page
Vergaderzaal

Intake

werven

begeleiding

Nieuwe werknemer

Voor Opdrachtgevers

Als werkgever, ondernemer of leidinggevende weet jij dat gedegen medewerkers de basis vormen van jouw bedrijf. Je weet ook dat het een uitdaging is om aan gekwalificeerd personeel te komen. MetMij helpt je daarbij. Ons wervings- en selectiebureau begeleidt geschikte kandidaten naar jouw organisatie. Om een werkomgeving te creëren waarin opdrachtgever en professional beiden kunnen groeien.

Werving en selectie gaat verder dan snel een lege vacature opvullen. Het draait allemaal om het vinden van de juiste professionals; werknemers waarop een bedrijf ook echt kan bouwen en die zich voor langere tijd aan de organisatie willen verbinden. Ook als je op zoek naar tijdelijk personeel kan je bij ons terecht voor detachering en bemiddeling van freelancers (zzp’ers). MetMij is er voor elk capaciteits- en kennisvraagstuk.

Onze specialisten werven kandidaten voor diverse disciplines en binnen een groot aantal sectoren. Als klant profiteer je van onze maatwerkgerichte aanpak, de vakkennis van onze specialisten en ons opgebouwde brede netwerk. Dankzij slimme zoektechnieken vinden wij altijd een medewerker die goed past bij jouw bedrijf. Hierdoor ligt toptalent binnen handbereik.

Met ruim vijf jaar ervaring en door onze focus op maatwerk en (persoonlijke) groei is MetMij jouw partner bij het werven, beoordelen en selecteren van professionals. Hierbij houden we rekening met jouw unieke organisatiecultuur en de twist die voor je bedrijf van toepassing is. Onze expertise en ons open en eerlijke advies bewegen de juiste professional in jouw richting. De MetMij-adviseurs staan te popelen om ideeën, kennis en kunde te delen om zo jouw (bedrijfs)doelstellingen te verwezenlijken.

Ben jij geïnteresseerd in werving en selectie op maat? MetMij gaat graag met je in gesprek. Samen matchen we jouw organisatie aan het juiste talent.

Samenwerken op maat

Zakelijke bijeenkomst

Deelgenoot worden

MetMij handelt transparant en in nauwe, op maat gemaakte samenwerking met professionals en opdrachtgevers. We maken jou niet slechts toeschouwer maar echt deelgenoot van het wervings- en selectieproces. 

Macbook

Ontzorgen

Wij nemen jou het werk uit handen en zorgen dat jij altijd weet waar je aan toe bent. Voor en tijdens de selectie houden we je op de hoogte. Ook doen we aan nazorg: na plaatsing blijven we de voortgang in de gaten houden.

Handdruk

Flexibiliteit

Werving en selectie moet voor ieder bedrijf toegankelijk zijn. Daarom geldt bij MetMij:  met aandacht voor jouw wensen en doelen zijn wij flexibel om snel te schakelen. Ook ’s avonds en in het weekend als dat nodig is.

Contactgegevens

Jordy Torenbeek

06 -531 468 06

Reimon Brouwer

06 - 203 409 02

E-mail

info@met-mij.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Gekleurde_edited_edited.jpg
bottom of page