top of page
Man in wachtkamer

Voor Professionals

Recruitment gaat over jou. Jouw wensen, talenten en doelstellingen. Wat zijn jouw ambities? Waar zou jij over vijf jaar willen staan? MetMij helpt jou de baan te vinden die écht bij je past. 

MetMij is er voor iedere professional die op zoek is naar een vaste baan of tijdelijke en interim aanstellingen. Wij leveren maatwerk en stemmen onze begeleiding af op jouw unieke loopbaan. Onze consultants gaan daarom graag met jou in gesprek om de werving helder en passend te maken. Vanuit die visie willen we weten waar jij gelukkig van wordt en waarin je wilt groeien.  Ons doel is om bij te dragen aan jouw werkgeluk, in iedere fase van je carrière. 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op, we zijn benieuwd naar wie je bent. Onze ervaren adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en actuele branchekennis om professionals zoals jij de volgende (of een nieuwe) carrièrestap te laten maken. Van MetMij mag je te allen tijde persoonlijke aandacht, eerlijkheid en openheid van zaken verwachten. Samen matchen we jouw talent(en) aan de juiste organisatie. 

Onze werkwijze

Een bewezen methode

Telefonische intake

01

MetMij. neemt altijd telefonisch contact met je op. Wij willen namelijk niks liever dan jou leren kennen, want MetMij. is er VoorJou. Tijdens dit gesprek bespreken we nauwkeurig jouw wensen en behoeft in een functie. Vervolgens komen we bij jou met vacatures die matchen met jouw wensen en behoeftes, maar ook met jouw ambitie op lange termijn. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel, dus er gebeurt niks via ons zonder toestemming van jou!

Voorstellen

02

Wanneer we elkaar hebben leren kennen; stellen wij je persoonlijk voor bij onze opdrachtgevers. Uiteraard hebben wij deze partijen uitvoerig met je besproken en weet jij waar je CV ligt. Wij geven onze opdrachtgevers een compleet beeld van wie jij bent en wat jij graag wilt. Zo weten de opdrachtgevers direct waar ze aan toe zijn op het moment dat ze je uitnodigen voor een gesprek.

Persoonlijke begeleiding

03

Tijdens je sollicitatieprocedure begeleidt MetMij. je persoonlijk. Dit betekent dat wij gesprekken plannen en dat je altijd bij ons terechtkunt voor vragen of om te sparren. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat je goed voorbereid aan tafel komt, hier helpen we je uitvoerig mee. Ook helpen we je bij de salaris- en contractonderhandeling. Door deze persoonlijke aanpak word je maximaal geholpen. MetMij. sta je er nooit alleen voor.

Samenbrengen

04

Onderhandelingen starten aan beide kanten. Ons doel is om beide partijen zo gelukkig mogelijk te maken.

Nieuwe baan

05

Wat goed! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je nieuwe avontuur begint hier! MetMij. krijg jij je carrière in een stroomversnelling.

Contact onderhouden

06

MetMij. heb je een intensief traject gevolgd. Hierdoor zijn we ook na het tekenen van het contract betrokken bij jouw carrière. Zodoende bellen we af en toe om te kijken hoe het met je gaat en of de verwachtingen vooraf hetzelfde zijn als in de praktijk. We kunnen altijd voor jou met de opdrachtgever in gesprek, om te kijken hoe we het nog beter voor je kunnen maken.

Je kan bij ons terecht voor

Curriculum Vitae

CV assistentie

Je cv is je ultieme visitekaartje om te laten zien dat jij de beste kandidaat voor de functie bent. Zo kun je ervoor zorgen dat je opvalt ten opzichte van je concurrent. Wij helpen je graag.

Man aan het werk met laptop

Vacatures

Informeer naar de mogelijkheden die er zijn. Je ontvangt van ons een uitgebreide beschrijving omtrent de vacature(s) en je bent werkzaam bij een directe partner van MetMij. 

Working Silhouettes

Voorbereiding sollicitatie

Met een goede voorbereiding op je sollicitatiegesprek maak je het verschil. Het zorgt er namelijk voor dat je geïnteresseerd over komt en dat resulteert in meer vertrouwen aan tafel. Laten we MetMij de stappen doorlopen.

Contactgegevens

Jordy Torenbeek

06 -531 468 06

Reimon Brouwer

06 - 203 409 02

E-mail

info@met-mij.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Gekleurde_edited_edited.jpg
bottom of page